sommerhus-livsstilen

Så er det snart vinterferie, og mange børnefamilier har planer om at hygge sig sammen på den ene eller anden måde. Men det kan nogle gange være lidt svært at finde på noget, som alle har lyst til – børn såvel som voksne. I Danmark er der også altid vejret, som man skal huske at have med i sin planlægning. Februar er jo en måned, hvor der er lige store chancer for at det regner den ene dag, for at så at være strålende solskin dagen efter, eller måske snevejr – sådan er det med det danske vejr.

Forslag til vinterferieaktiviteter med familien

Noget, som både børn og voksne synes er sjovt og hyggeligt, er en tur i sommerhus. Og jo, det er faktisk også sjovt om vinteren, selvom det hedder et sommerhus.

De voksne kan lide det, fordi de får et tiltrængt afbræk fra jobbet, og kan slappe af i omgivelser, der er forskellige fra dem, de kigger på til hverdag. Som regel ligger sommerhuse tæt på natur, skov, eller strand, så der vil også være rig mulighed for at komme ud og lade batterierne op og få noget frisk luft ved at gå ture i naturen med børnene.

Og skulle vejret byde på snevejr, er det oplagt med en kælketur, bygge en snemand, eller tage en frisk sneboldskamp sammen med børnene og få nogle gode timer ud af det.

Står den derimod på regnvejr, er der også mange hyggelige ting, man kan foretage sig indendørs. Det kunne være at spille forskellige spil fx kort eller brætspil. Det er også altid hyggeligt at lave mad, eller fx pandekager sammen med børnene, og som regel er det også noget, de synes er sjovt at være med til, især hvis de får lov til at bestemme, hvad der skal laves.

Og har sommerhuset en brændeovn, er der ikke noget mere hyggeligt end at varme sig ved den, mens man ser en god film og regnen bare siler ned udenfor.

Har du ikke nået at få lejet et sommerhus til vinterferien endnu, kan du gøre brug af last minute sommerhusleje. Og vælge det, du synes passer bedst til dig og din families ønsker og behov. Såsom beliggenhed, størrelse, og om der skal være fx sauna, boblebad, swimming pool eller noget helt andet.

#