mand sidder i stol

Hvad vil det sige at udtrykke sin livsstil? Det handler om den måde, vi som individuelle personer realiserer og selv på, og udtrykker os på.

Det kan man gøre på mange forskellige måder fx gennem den musik, man hører, det tøj, man går i, den frisure, man har, den bil man kører i, den kunst man godt kan lide og så videre.

De ting, man omgiver sig med i sit hjem, siger noget om hvem man er, og hvad man står for. Man kan derfor udlede noget om hvilken livsstil en person har ved at se på, hvilke ting og hvilken stil, der er dominerende i en persons hjem.

Er man fx en type, der har tjek på det meste i sit liv, både hvad angår job eller studie, privatliv, familieliv, venner og fritid, så er man nok en person, der fører en tjekket livsstil, også hvad angår de ting, man omgiver sig med i sit hjem.

Man går nok lidt mere op i kvalitet end så mange andre, og man sætter lidt mere pris på en god vin, flotte møbler og vil hellere på storbyferie end en typisk “ligge ved poolen hele dagen-ferie” – man går nok mere op i luksus i det store hele.

Derfor skal der også gerne være stil over dét, man vælger at hænge op på sin væg derhjemme, hvad enten det er malerier, plakater eller fotografier – designet skal gerne være minimalistisk og stilrent, når man jo skal gå og se på det hver dag.

Og det må gerne signalere den kvalitetsbevidste og moderne type, man er.

Det minimalistiske udtryk indenfor kunst og design har vundet større og større indpas de senere år, og er i dag en foretrukken stil blandt kunst og designelskere verden over på grund af dets evne til at indgyde en aura af både ro, elegance og modernitet.

Her er med andre ord rig mulighed for at indrette dit hjem på en måde, der formår at signalere, hvem du er – om du så er til abstrakt kunst, fotokunst, citatplakater, eller måske sportsplakater i sort / hvid designs.

Så længe du er til moderigtig og minimalistisk indretning med en positiv energi, vil du kunne finde noget der passer til dig og din livsstil.