kvinde får massage

Størstedelen af mennesker vil på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve at få den ene eller anden slags skavanker eller problemmer med kroppen. Det kan der være mange grunde til, men dem, der typisk får skavanker, er dem, der har stillesiddende jobs, eller folk, der dyrker meget sport, idræt eller fitness.

De vil typisk opleve at få ømhed eller større eller mindre grad af smerter i primært nakke, skuldre og ryg – alt afhængig af deres individuelle situation.

For personer, der har stillesiddende jobs, er årsagen til ømheden og muskelsmerterne som regel at de sidder på en uhensigtsmæssig måde, der belaster visse dele af kroppen – især nakke og skuldre.
Og fortsætter man dette dag ud og dag ind, år efter år, vil der nærmest med sikkerhed på et tidspunkt opstå en usund tilstand i musklerne i form af smertefulde og spændte myoser, som samler sig i knuder, der kan være meget svære at komme af med.

Denne situation kan heldigvis forebygges, udbedres og i de fleste tilfælde er det også muligt fuldstændig at fjerne ved hjælp af en god og professionel massage, hvor de udsatte spændte muskler, vil løsnes op, hvorved al ømhed og alle forbundne smerter og afspændes og forsvinder.

Luksus massage

Zency giver massage behandlinger i absolut top kvalitet. I fællesskab med dig og på baggrund af dine behov, finder de frem til nøjagtig den behandling, der vil gavne dig bedst. Massørerne hos Zency har det altid som deres klare mål og motivation at deres klienter skal forlade klinikken med følelsen af igen at have en rask og rørig krop, der igen kan udføre de bevægelser, den plejer at gøre uden at nogen form for smerter og ubehag.
Af denne årsag bliver deres behandlere videreuddannet løbende via kurser og udveksling af viden og erfaring med andre behandlere, hvilket sikrer klienterne at deres massører altid er opdateret med den nyeste viden inden for branchen, samt de bedste og mest optimale teknikker.

Der findes en række forskellige typer af massage med hver deres fremgangsmåde pg fokus på teknikker fx:

  • Sportsmassage
  • Fysiurgisk massage
  • Gravidmassage
  • Wellness massage
  • Oliemassage
  • Deep Tissue massage

Sportsmassage

Man vil med fordel kunne få udbytte af sportsmasage, uanset hvilken form for sport, idræt, eller fitness man dyrker. Og det gælder hvad enten man dyrker det på professionelt plan eller som motionist.

Sportsmassage har til formål at styrke sportudøverens forberedelse i tiden op til en konkurrence. Men også i den daglige træning, og kan således hjælpe til at udøveren præsterer bedre, og så vidt muligt forebygge og forhindre forekomsten af skader.

Desuden bevirker sportsmasage at kroppen bliver bedre til at restituere, da musklerne hjælpes til at udskille affaldsstoffer mere effektivt, og tilførslen af ny ilt- og næringsholdigt blod forøges. Dette er også særdeles virkningsfuldt i forhold til at modvirke ophobning af mælkesyre i musklerne under de fysiske anstrengelser. Ophobning af mælkesyre trætter musklerne og gør dem mindre effektive, og dette er selvfølgelig ikke optimalt. Hverken for motionisten, eller den professionelle sportsudøver.

En god, erfaren og professionel sportsmassør kan på en yderst effektiv måde hjælpe sportsudøvere på alle niveauer til at opnå bedre præstationer og en generelt sundere krop.


Læs også vores øvrige artikler:

#