økologisk kropspleje - livsstilen

Den livsstil, man fører kan komme til udtryk på mange måder, og da livsstil i høj grad er noget, der udtrykker éns personlige stil og holdning, er det noget, der identificerer, hvem man er, som person.

Er man en person, der fører en overvejende sund livsstil, og er bevidst om miljøet, går man mere end de fleste op i at holde sig sund og rask, og også at miljøet er sundt og rask. Dette indebærer blandt andet, hvilke fødevarer, man indtager, hvordan de er fremstillet, og hvor meget motion, man dyrker.

Fører man en livsstil, hvor man er bevidst om både sit eget, men også miljøets ve og vel, er det naturligt at tænke over, hvordan man plejer sin krop, og hvilke produkter, man udsætter den for.

De fleste mennesker skænker ikke de store tanker til, hvad der rent faktisk er i de produkter, som de kommer i nærkontakt med, og ikke mindst, hvordan de er fremstillet. Det er produkter som fx tandpasta, fugtighedscreme, shampoo, sæbe, deodoranter, bodysrub, ansigtrens med videre.

Miljøbevidst valg

Vil man gerne være sikker på at de produkter, man bruger af den nævnte type, er fremstillet med miljøets bedste i tankerne, og vil man gerne være sikker på at de er 100% økologiske, så er kropspleje produkter fra Urtekram et oplagt sted at lade sig inspirere.

Det er ikke kun med hensyn til indholdet i Urtekrams produkter at de er bevidste hvad angår miljøet og menneskers ve og vel.
I deres emballage anvender de fx en yderst innovativ metode, hvor 85% af emballagen i hele deres udvalg af varer, er lavet af sukkerrør fremfor plastik.

Idet sukkerrør er 100% naturligt, nedbrydes det selvklart også meget nemmere og hurtigere i naturen – desudener det en ressource, som er med til at nedbringe mængden CO2 i stedet for at udlede det.

Økologisk kropspleje

Vælger du økologiske produkter til din kropsspleje, er du et stort skridt tættere på at gøre noget for dig selv, der vil komme din krop og din sundhed til gode.

Hos Urtekram er de specialister i netop dén type produkter, der desuden er perfekte til børn og folk med allergi og astma, som er parfumefri og derfor er ekstra skånsomme og milde.

Så er du på udkig efter naturlige og ikke mindst 100% økologiske produkter, der kan være med til at øge din sundhed og livskvalitet, så et de bestemt et kig værd.

Og du er garanteret et produkt, der er skabt med omtanke for miljøet, dyrene og naturen, og du kan være sikker på at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.


Læs også vores øvrige artikler:

#