personlig træner uddannelse - livsstilen

Drømmer du om at føre en sund livsstil, hvor du samtidig hjælper andre til at få success og nå deres mål indenfor fysisk træning? Så kan dét, du leder efter være en ‘Personlig træner uddannelse‘ hos Sport&People. . Det er af absolut bedste kvalitet, og efterfølgende kan du kalde dig personlig træner / fitnessinstruktør.

Kurset kan tages online, hvilket betyder at du selv kan bestemme, hvilket tempo undervisningen skal foregå i. Dette gør det særdeles fleksibelt og velegnet til folk, der har mange andre ting at se til samtidig, der gør at det i perioder måske kan være svært at skulle følge en skemalagt undervisning.

Der er også mulighed for at vælge fysisk undervisning, hvis man foretrækker denne undervisning model, det er helt op til én selv, hvad man har det bedst med, og hvad der passer bedst.

Hos Sport&People er det muligt at vælge blandt flere forskellige fordelspakker og således spare en masse penge på kursusgebyrer til de enkelte kurser fremfor at tilmelde sig dem enkeltvis.

Træner-kurserne er europæisk anerkendte, hvilket betyder at man er sikret et certifikat, som også kan bruges internationalt, hvis man har ønsker og planer om en karriere som personlig træner i andre europæiske lande undenfor Danmark.

Kursusindhold

På kurserne hos Sport&People kan man være sikker på at man som kursist altid får fuld valuta for sine penge, da alle deres kurser har professionelle og velansete instruktører, som undervisere. Dermed er alle krav og ønsker, man måtte have med hensyn til kvalitetsniveuaet helt som det skal være.

Alle Sport&Peoples fordelspakkerne indeholder “Fitnessinstruktør EREPS 3” & “Personlig Træner EREPS 4”, i kombination med et eller flere forskellige trænerkurser.

Jo mere indhold og forskellige kurser, der er i fordelspakken jo mere vil man naturligvis få ud af det, da visse kurser er designet til at bygge ovenpå, hvad man allerede har lært, og til at gå i dybden og mere i detaljen med de enkelte områder.

Nogle vigtige områder, man vil lære om på kurserne er: vægttræning, anatomi og ernæring, samt hvordan man er en god personlig træner for andre og lægger et godt program for sine klienter.

Med en uddannelse til personlig træner kan du fx få job i et fitness center, og tage hånd om at andre når de mål i sammen sætter for dem, og sørge får at de får success med deres træning.

Her er en udpluk af nogle af de områder, man lærer om på Personlig Træner Uddannelsen:

  • Træningsteori & træningsfysiologi
  • Trænergerning – coaching, undervisning, målsætning, praktikforløb
  • Planlægning af effektive træningsprogrammer
  • Forebyggelse og behandling af skader
  • Ernæring & ernæringsrådgivning
  • Anatomi
  • Vægttræning
  • Biomekanik
  • Træningsfysiologi

Alr dette og mange andre områder vil de lære når du tager en Personlig træner uddannels. Bagefter kan du kalde dig professionel personlig træner, og kan bla. få arbejde i fitness centre som personlig træner.

#