At udtrykke hvem man er, og hvilken livsstil, man fører, kan komme til udtryk på mange måder. Det kan fx være via det tøj, man foretrækker at gå i, eller den musik, man lytter til, den hårstil, man har, eller noget helt andet.

De ting, man har i sit hjem, er også meget sigende for, hvilken person, man er og hvad man kan lide.

Det er derfor muligt at sige noget om en persons livsstil ved at kigge på, hvilke ting, der findes i en persons hjem.

Én anderledes og unik måde at udtrykke sin personlighed på er f.eks. med en lasergravering, og nej der er ikke tale om en lasertatovering på huden. Men derimoed om at få enten tekst eller billede graveret i glas, træ, stål, plastic med mere.

Det kunne fx være éns eget navn, eller navnet på én, man har kær, som gravering i glas, karafel eller lignende, eller et glas med billede af sin kæreste, barn, hund og så videre – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

På denne måde, har man en meget personlig ting, som ud over at være unik og flot, også formår at bringe glædessmilet frem på læberne, hos den, der modtager sådan en personlig genstand. Det er en enestående gave til fx kæresten, konen eller et familiemedlem.

Hvordan foregår lasergravering?

Man kan sammenligne lasergravering med en printer. Hvor en lasergraveringsmaskine så bare bruger laser til at “skære” det ønskede design ind i materialet, hvilket giver det flotte og unikke look og en særdeles lang holdbarhed.

Man bruger en stor maskine til at lasergravere med, og sådan én kan både gravere i glas, træ, sten, stål, plastic, læder og aluminium.

Selve graveringen foregår på den måde at man programmerer maskinen til at lave det ønskede design ud fra fx et billede eller en tekst, hvor man også har mulighed for at vælge hvilken skrifttype, man vil have.

Det vil sige at det er muligt at gravere lige præcis dét, man vil. Og af den årsag er lasergravering også ideelt til en masse forskellige ting og situationer. Fx som trofæ i glas eller medalje i stål til et sportsstævne, hvor man kan skrive årstal, navnet på vinderen og konkurrencen med videre.

Da man også får rigtig fine resultater ved gravering i træ, kan det fx bruges til et flot dørskilt med navn, eller en personlig tommestok med navn.

Der er som sagt talløse muligheder med lasergravering for at udtrykke sin personlige stil.

#