Dame får massage

Fører du en travl og stresset livsstil, hvor du det meste af tiden er lidt bagud og måske er du begyndt at glemme ting, som du plejer at huske? Så kan det være at du er godt på vej til at blive stresset på en rigtig usund måde.

Længevarende stress er nemlig på ingen måder godt for helbredet, det er der flere undersøgelser, der viser.

Typiske reaktioner på lagvarig stress er blandt andet koncentrationsbesvær, hovedpine, søvnproblemer og svært ved at huske – allesammen ubehagelige symptomer, som man helst er fri for.

Langvarig stress kan med tiden også medføre langt værre ting såsom forhøjet blodtryk, hvilket belaster hjertet i betydelig grad. Så en livsstil med langvarig stress, skal man helst undgå for enhver pris.

Kortvarige perioder med stress er ikke nær så dårlige for helbredet. Det skyldes at kortvarig stress, som de fleste mennekser oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv fx i forbindelse med en eksamen eller lignende, gør at éns opmærksomhedssniveau højnes.

Derfor kan det være ok at være stresset i kortere perioder af gangen, men hvis det derimod står på dag efter dag i månedsvis eller endda årevis, begynder det at blive et rigtig stort problem, hvilket kan resultere i de nævnte sygdomstilstande.

Afstressende wellness

Fremfor at vente med at gøre noget ved problemet indtil man oplever symptomer såsom hovedpine, søvnproblemer, hjertebanken, angst, depression og hukommelsesbesvær, er det en rigtig god idé at forhindre at man går ned med stress, ved at forebygge den snigende stresstilstand ved at tage den i opløbet.

Det kan man gøre på mange forskellige måder – det kunne fx være ved at tage på en dags spa og wellness, hvor det eneste, man skal tænke på er at slappe af og forkæle sig selv i stille og rolige omgivelser. På en spadag er der masser af muligheder for at komme ned i gear få stresset af på bedste vis.

Det er meget populært at tage på en spa dag med sin kæreste eller kone, hvor mange vælger at inkludere brunch og massage.

Det er også muligt at komme på et helt unikt spabad ophold, hvor man virkelig får en oplevelse ud over det sædvanlige. Det kunne fx være en spadag på Læsø i en gammel kirke,hvor der bla. er tre forskellige saltbade, sauna og koldtvandskar, eller det kunne være med et flydende spa sammen med Copenhot.

På et spaophold findes der mange forskellige faciliteter og aktiviteter der alle fokuserer på afslapning og wellnes, som man kan gøre brug af såsom:

  • Sauna
  • Infrarød sauna
  • Float room
  • Hot tub
  • Experience showers
  • Salvandsspa
  • Dampbad
  • Ansigtsbehandling
  • Velværemassage
  • Lysterapi

En spadag vil med garanti få dig til slappe 100% af og bare nyde dit luksusophold uden dagligdagens sædvanlige stress og jag.